Home I Blog I Geschiedenis I Baderie I Contact

Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van uw woning!

Geld besparen met een thermostaat

Honeywell Evohome Hoes Installatie-Duurzaam

Heel veel verwarming installaties hebben nog een standaard radiator knop op de radiatoren zitten. Een knop die open of dicht staat. Wanneer een radiatorknop open staat en de oude thermostaat vraagt om warmte, zullen de radiatoren warmte af gaan geven. Hierbij wordt geen rekening gehouden met openstaande ramen en/of deuren.

Wanneer dit gebeurt staat de verwarming onnodig lang te verwarmen en daarmee gooi je geld zo uit je raam. Ontzettend zonde vinden ze dat bij Honeywell (tegenwoordig heten ze Resideo).

Honeywell Evohome Hoes Installatie-Duurzaam

Nu is er het Honeywell Evohome systeem, hiermee kun je iedere ruimte apart verwarmen op ieder gewenste temperatuur en ieder gewenst tijdstip. Het mooie van dit systeem is dat er een openraam functie op zit, zodra de regelunit op de radiatorkraan merkt dat het raam open staat, sluit de knop vanzelf en bent u niet onnodig energie aan het gebruiken.

Hoes Installatie-Duurzaam heeft al heel veel Evohome systemen geleverd en gemonteerd, we worden zelfs regelmatig gevraagd om een bestaand systeem te optimaliseren. Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben de professionals die echt verstand hebben van het Honeywell Evohome systeem.

Of u nu vloerverwarming, convectoren of radiatoren in huis heeft, wij zorgen ervoor dat uw huis altijd aangenaam verwarmd wordt zonder onnodig energie te verspillen.

Dus zou u ook tot wel 40% op uw energie rekening willen besparen, neem dan contact met ons op. Tel: 0252-413579 of mail: info@hoesinstallatie-duurzaam.com.

Hieronder een leuk filmpje die op ons YouTube kanaal te vinden is.

Wilt u nog meer geïnformeerd worden over duurzame systemen, kijk ook eens op ons facebook of Instagram en wordt lid, dan houden wij u op de hoogte.


Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d