Home I Blog I Geschiedenis I Baderie I Contact

Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van uw woning!

Spoelen


Hoes Installatie-Duurzaam informeert:

Indien uw vloerverwarming niet naar behoren functioneert, kan het nodig zijn om uw cv-installatie te laten spoelen of reinigen. Hoes Installatie – Duurzaam biedt u graag deze dienstverlening van hoog niveau aan.

Het spoelen en reinigen van uw cv-installatie is vereist in de volgende gevallen:

  • Een radiator wordt niet volledig warm.
  • De vloerverwarming bereikt niet langer de juiste temperatuur.
  • Er zijn herhaaldelijk storingen in het verwarmingssysteem.

Dergelijke problemen ontstaan door verstoppingen in niet-diffusiedichte buizen of leidingen. De aanwezige zuurstof dringt door deze buizen en komt in contact met het circulerende water, wat resulteert in de vorming van magnetiet. Dit proces van magnetietvorming leidt tot de ophoping van zwart slib in de installatie, waardoor verschillende onderdelen defect kunnen raken en de kans op storingen aanzienlijk toeneemt.


Spoelmachine
Magnetiet
Magneet filter

Hoes Installatie-Duurzaam werkt met:

Fernox

Fernox Cleaner
De Fernox Cleaner F3 is een snel en efficiënt pH neutraal reinigingsmiddel voor cv-installaties. De cleaner is zo samengesteld om alle vervuiling, oxidatieslib en kalkschilfers te verwijderen uit bestaande installaties ongeacht de ouderdom ervan. De cleaner wordt tevens gebruikt bij een reiniging voorafgaand aan de ingebruikstelling van nieuwe cv-installaties, voor de verwijdering van soldeervloeimiddelresten en andere vervuiling.

Fernox Protector
De Fernox Protector F1 geeft een duurzame bescherming van de volledige cv-installatie tegen interne corrosie (oxidatieslib en magnetiet) en kalkschilfervorming. Het voorkomt corrosie van alle gebruikelijke metalen in de cv-installatie met name plaatstaal, koper en koperlegeringen, en aluminium en aluminiumlegeringen. Geschikt voor alle types van installaties en ketels.

Fernox Solar Cleaner
Fernox Solar Cleaner C is een snel en doeltreffend reinigingsmiddel voor zonnewarmtesystemen. Het is speciaal ontworpen om aangetaste vloeistoffen en slib in zonne-energiesystemen snel te verwijderen, die anders blokkades in de collectorbuizen kunnen veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat bestaande zonnewarmtesystemen optimaal werken.


Blog at WordPress.com.

%d