Home I Blog I Geschiedenis I Baderie I Contact

Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van uw woning!

Een constante stille bron

Een Triple Solar systeem, geïnstalleerd door de specialisten van Hoes Installatie-duurzaam. Voorzien van 4 PVT panelen met daarnaast nog 3 PV panelen. Deze PVT panelen vormen de constante stille bron om de warmtepomp niet alleen overdag met zon, maar zelfs in het donker en een koude winter te laten functioneren. Geen bewegende delen en geen geluidsoverlast.

Binnen is naast de 3,5 kW Triple Solar warmtepomp (die zowel kan verwarmen als koelen) een 200 liter boiler geïnstalleerd die de woning voorziet van warm water.

Deze warmtepomp maakt gebruik van de modernste technieken zoals de milieuvriendelijke en natuurlijke koudemiddel propaan en de mogelijkheid van monitoring op afstand. Het energielabel is A+++ voor zowel verwarmen als warm tapwater.

Dankzij het beperkte aantal bewegende delen heeft dit systeem een lange levensduur. Hierdoor is er minder onderhoud nodig en een jaarlijkse servicebeurt is zelfs overbodig.

Gemaakt van Europese grondstoffen en is volledig recyclebaar. Een levensduur van meer dan 30 jaar en 10 jaar garantie op het PVT paneel.

Om de vloerverwarming in de woning te kunnen regelen per ruimte (zowel verwarmen als koelen) is hier gekozen voor een ResideoPro (Honeywell) evohome systeem, bestaande uit een HCC100 Multizone-regelaar, een evotouch bediening in de woonkamer en in de slaapkamers en kantoorruimte een DT4 ruimte thermostaat.

4 PVT en 3 PV panelen op schuin dak


Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d