Home I Blog I Geschiedenis I Baderie I Contact

Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van uw woning!

De Revolutionaire Warmtepompradiator voor Een Duurzaam en Comfortabel Leefklimaat”

warmtepomp radiator

In een wereld waar energie-efficiëntie en duurzaamheid steeds belangrijker worden, introduceert Jaga de Strada Hybrid – een warmtepompradiator die niet alleen bijdraagt aan een milieuvriendelijk verwarmings- en koelsysteem, maar ook het comfort van de bewoners verbetert. Naast zijn innovatieve Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, beschikt deze radiator over het vermogen om een ruimte snel te koelen, in combinatie met een warmtepompinstallatie. Maar er is meer wat deze radiator zo bijzonder maakt. In dit blog gaan we dieper in op de unieke kenmerken en voordelen van de Strada Hybrid radiator.

warmtepomp radiator

De Strada Hybrid is uitgerust met het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga. DBH staat voor Dynamic Boost Hybrid, een systeem dat zowel voor verwarmen als koelen zorgt. Dit systeem maakt het mogelijk dat zelfs compacte modellen effectief kunnen verwarmen met lage watertemperaturen. Daarnaast zorgt de Strada Hybrid, dankzij het DBH-systeem, ook voor een efficiënte koeling. Het systeem koelt met een watertemperatuur van 16 graden, wat het drie keer effectiever maakt dan traditionele vloerkoeling.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Strada Hybrid is het snelle reactievermogen. Of de zon nu plotseling doorbreekt, de oven aan staat of er sprake is van een druk gezinsleven, de Strada Hybrid reageert snel op veranderingen in de omgeving. Dankzij dit snelle reactievermogen kan de radiator de temperatuur nauwkeurig regelen, ongeacht de omstandigheden. Dit resulteert in maximaal comfort met een minimaal energieverbruik, omdat er geen onnodige energie wordt verspild aan oververhitting.

Dit snel reagerende systeem is mogelijk dankzij de geïntegreerde sensoren van de Strada Hybrid. Deze sensoren zorgen ervoor dat de juiste werkingsstand automatisch geactiveerd wordt, afhankelijk van de omstandigheden. Zo ben je in ieder seizoen verzekerd van een optimaal binnenklimaat.

Een andere cruciale eigenschap van de Strada Hybrid is de efficiëntie bij lage watertemperaturen. In veel gevallen zijn grotere radiatoren nodig om een comfortabele warmte te genereren bij lage watertemperaturen. Maar dankzij het DBH-systeem is de Strada Hybrid in staat om hoge warmteafgifte te leveren, zelfs bij lage watertemperaturen, zonder dat de radiator zelf groter hoeft te zijn. Bovendien heeft de Strada Hybrid het laagste geluidsniveau volgens de Europese standaard NEN16430, wat bijdraagt aan een rustig en comfortabel leefklimaat.

De Strada Hybrid werkt ook efficiënt in combinatie met een warmtepompinstallatie. Het verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp, wat betekent dat de warmtepomp efficiënter energie kan omzetten in bruikbare warmte of koeling. Dit maakt de Strada Hybrid een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige verwarmings- en koeloplossing.

Maar wat als je nog geen warmtepompinstallatie hebt? Geen zorgen, de Strada Hybrid kan ook hr-ketels efficiënt laten werken bij hun laagste watertemperatuur, wat leidt tot een hoger rendement. Dit betekent dat je direct kunt besparen op je energierekening, terwijl je installatie voorbereid is op een toekomst zonder CO2-uitstoot en cv-ketel. Wanneer je klaar bent om over te schakelen naar een installatie met een warmtepomp, hoef je niets aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen te veranderen.

Bovendien is de Strada Hybrid uitgerust met een bedieningspaneel dat de functie en de ventilatorsnelheid weergeeft. Verwarmen wordt aangegeven door rode led-lampjes, terwijl koelen wordt aangegeven door blauwe lampjes. Dit maakt de bediening van de Strada Hybrid eenvoudig en intuïtief.

In conclusie, de Strada Hybrid is meer dan alleen een radiator. Het is een totale klimaatoplossing die energiezuinigheid, comfort en gebruiksgemak combineert in een enkel, compact pakket. Of je nu op zoek bent naar een manier om je huis energiezuiniger te maken, of gewoon een comfortabeler binnenklimaat wilt, de Strada Hybrid is de ideale keuze. Ontdek meer over deze revolutionaire warmtepompradiator op www.jaga.nl, bel naar 0252-413579 of mail naar info@hoesinstallatie-duurzaam.com.

Kijk hier een informatief filmpje over de Jaga Strada Hybrid.


Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d